HomeКонтакт

Пополнете ја формата за контакт. Ние ќе се потрудиме да ве контактираме најскоро.

ОНЛАЈН ПОРАКА

Испратете ни порака преку нашата веб страна

КАНЦЕЛАРИИ

Контактирајте не доколку имате потреба од нашите услуги

Стела Интернационал

Адреса: Индустриска ББ, 1300 Куманово, Македонија

Телефон: 078 299 909

Емаил: contact@stelaint.com.mk

Барате повеќе информации?

ЗА НАС

Стела Интернационал е основана во 2008 година, веќе од 2010 започнува да врши интернационален транспорт и логистика на добра за компании од Европа и Балканот.
http://stelainternacional.com.mk/wp-content/uploads/2017/07/about-us-footer-large.png

ТЕЛЕФОНИ

078 299 909

Добивајте новости на емаил