HomeЗа Нас

Нашата компанија е лидер во патниот транспорт на стоки и логистика.

НАШАТА ИСТОРИЈА И ИСКУСТВА

Нашата компанија е основана во 2008 година и по скоро две години започнува да врши транспорт и дистрибуција како и логистика која овозможува едноставна и исплатлива испорака на роба во вистинско време и на право место.

Секоја ваша соработка со нас, ви овозможува комплетно и без грижа да посветите потполно внимание на вашиот бизнис без притоа да треба да се соочувате со сите предизвици при транспортот на вашата роба.

Нашата цел е оптимизирање на ланецот на логистика кој овозможува ефикасен и непречен транспорт. Тоа вклучува планирање, организација, управување и контрола над сите трошоци, со цел да се оствари позитивен економски ефект – профит.

Барате повеќе информации?

ЗА НАС

Стела Интернационал е основана во 2008 година, веќе од 2010 започнува да врши интернационален транспорт и логистика на добра за компании од Европа и Балканот.
http://stelainternacional.com.mk/wp-content/uploads/2017/07/about-us-footer-large.png

ТЕЛЕФОНИ

078 299 909

Добивајте новости на емаил